Hyryn Helmi

Toimimme Oulun ja Kainuun alueella - tarvittaessa muuallakin. Toimitilamme Kainuussa sijaitsee Hyrynsalmella Hietaniementiellä, 5-tien varrella, järven rannalla.  Valmennukset toimivat parhaiten luonnossa, rauhallisessa ympäristössä.

Järjestämme valmennukset ja muut tilaisuudet myös asiakkaan tiloissa.


Hanna Hyry, ratkaisukeskeinen työnohjaaja/valmentaja/coach

Ennen opintojani työnohjaajaksi/valmentajaksi (Oulun yliopisto/KoTu 2010-2012) olin jo pitkään toiminut esimiestehtävissä, liiketoiminnan vetäjänä, henkilöstöjohtajana, yrityskonsulttina, projektipäällikkönä kehittämis- ja muutosprojekteissa Suomessa ja ulkomailla. Yritysvalmentamisessa pääsemme asiakkaan kanssa syvemmälle, kun omaan kokemusta eri toimialoilta eri kokoisista organisaatioista ja erityyppisistä tehtävistä työntekijänä, esimiehenä ja johtajana. 

Uskon, että kaikki aikaisempi kokemus on hyödynnettävissä tavalla tai toisella. Nuoruudessa peruskoulu-, lukio- ja datanomiopintojen aikana olen saanut tutustua erilaisiin ihmisiin, työtehtäviin, organisaatioihin toimiessani ostolaskujen tallentajana, atk-kirjoittajana, opettajana, vaatemyyjänä, grillaajana, kassana, tarjoilijana, messuemäntänä, perhepäivähoitajana, mansikanpoimijana... Kaikki upeita ja antoisia kokemuksia!

Paras tuki, jonka olen saanut ystäviltä ja kollegoilta eri elämäntilanteissa, on hoksauttaminen näkemään asioita laajemmin ja syvemmin ja siten löytämään ja tekemään omat ratkaisuni. Siksi minäkin haluan tarjota hoksauttamista Sinulle!